Medewerker in the Picture – Michel Vorm

Michel Vorm, oud profvoetballer en mede-eigenaar van MAESONS

Maeson Bennett en zijn vrouw Lindsey hebben mij medio 2018 benaderd met het nieuwe Ultimate Men-Experience concept. 

Zij runden al sinds 2009 Maeson’s barbershop en wilden hun bedrijf verder uitbreiden. Al vanaf het begin zat ik bij Maeson in de barberstoel en zo is onze vriendschap ontstaan. Ondernemerschap en voetbal waren altijd een van onze gespreksonderwerpen. Tijdens het WK van 2014 in Brazilië, heb ik hem zelfs gevraagd om naar Brazilië te komen en heeft hij nagenoeg de hele selectie inclusief Louis van Gaal van een tof kapsel voorzien.
 
Ik had dan ook direct geloof in het concept en ben ik als meebeslissende investeerder ingestapt. Mijn rol binnen MAESONS staat in het teken van het verder professionaliseren van het concept en relatiebeheer.
Door mijn ervaringen over de jaren heen weet ik hoe belangrijk beleving en kwaliteit zijn. Daarnaast heb ik een groot netwerk wat ook goed van pas komt.
Ik denk dat wij dat bij MAESONS heel goed vertalen, dus kan niet meer dan tevreden zijn over waar wij nu staan en waar wij naar toe gaan met MAESONS. Blijf ons dan ook vooral bezoeken en volgen.
 
Wat ook leuk om te weten is, is dat mijn vader een van de eerste kapperszaken (1989-2004) gespecialiseerd in Afro haar in Utrecht runde. De cirkel is voor mij nu rond.

Google reviews

See all reviews

Dimitri heeft mijn haar geknipt en met de juiste contouren precies zoals ik wil. Er wordt de tijd genomen, wat ook prettig is. Compliment!
Rutger Bergh van den
Rutger Bergh van den
04/09/2023
Ik loop al een aantal jaren bij Meassons met mijn zoons. Altijd gezellig een goeie sfeer en super geknipt weer de deur uit. Een lekker broodje en drankje hoef je ook hier niet te missen 👌
john willemsen
john willemsen
26/08/2023
Great barbers, fine atmosphere, totally recommended!
Mehrdad Persian
Mehrdad Persian
29/07/2023
Best of the best!
Kamil Jezierski
Kamil Jezierski
29/07/2023
Gister voor het eerst geweest! Super de hele sfeer en top geholpen! Tot de volgende keer!
Ruben Beckerman
Ruben Beckerman
27/07/2023
Book Now | |