Medewerker in the Picture – Michel Vorm

Michel Vorm, oud profvoetballer en mede-eigenaar van MAESONS

Maeson Bennett en zijn vrouw Lindsey hebben mij medio 2018 benaderd met het nieuwe Ultimate Men-Experience concept. 

Zij runden al sinds 2009 Maeson’s barbershop en wilden hun bedrijf verder uitbreiden. Al vanaf het begin zat ik bij Maeson in de barberstoel en zo is onze vriendschap ontstaan. Ondernemerschap en voetbal waren altijd een van onze gespreksonderwerpen. Tijdens het WK van 2014 in Brazilië, heb ik hem zelfs gevraagd om naar Brazilië te komen en heeft hij nagenoeg de hele selectie inclusief Louis van Gaal van een tof kapsel voorzien.
 
Ik had dan ook direct geloof in het concept en ben ik als meebeslissende investeerder ingestapt. Mijn rol binnen MAESONS staat in het teken van het verder professionaliseren van het concept en relatiebeheer.
Door mijn ervaringen over de jaren heen weet ik hoe belangrijk beleving en kwaliteit zijn. Daarnaast heb ik een groot netwerk wat ook goed van pas komt.
Ik denk dat wij dat bij MAESONS heel goed vertalen, dus kan niet meer dan tevreden zijn over waar wij nu staan en waar wij naar toe gaan met MAESONS. Blijf ons dan ook vooral bezoeken en volgen.
 
Wat ook leuk om te weten is, is dat mijn vader een van de eerste kapperszaken (1989-2004) gespecialiseerd in Afro haar in Utrecht runde. De cirkel is voor mij nu rond.

Google reviews

See all reviews

Fantastische service, goeie barbers, leuke sfeer. TOP
Haily De Palm
Haily De Palm
05/07/2024
Erg blij met de knipbeurt! Ben ondertussen al een paar keer bij Maesons geweest om te knippen en ben elke keer met een mooi kapsel naar buiten gegaan. Zeker een aanrader!
Simon Selanno
Simon Selanno
26/06/2024
De tijd en moeite die ze nemen om oprecht naar je wensen te luisteren, is echt geweldig! De kwaliteit, communicatie en kennis is ook geweldig! Dus ik raad iedereen aan om tenminste één keer hier langs te komen. You won't regret it!
AkeemC
AkeemC
06/06/2024
Erg tevreden over de knipbeurt als man met middel lang haar.
Basten Wolsink
Basten Wolsink
31/05/2024
Echt een geweldige zaak waar ze de tijd nemen om je de beste service te leveren. Vandaag mijn eerste knipbeurt bij Maesons gehad en ik ben enorm fan. Top!
Sjoerd van der Sluijs
Sjoerd van der Sluijs
29/05/2024
Beste kapper van Utrecht
Lucas Coster
Lucas Coster
29/05/2024
Book Now | |