Medewerker in the Picture – Michel Vorm

Michel Vorm, oud profvoetballer en mede-eigenaar van MAESONS

Maeson Bennett en zijn vrouw Lindsey hebben mij medio 2018 benaderd met het nieuwe Ultimate Men-Experience concept. 

Zij runden al sinds 2009 Maeson’s barbershop en wilden hun bedrijf verder uitbreiden. Al vanaf het begin zat ik bij Maeson in de barberstoel en zo is onze vriendschap ontstaan. Ondernemerschap en voetbal waren altijd een van onze gespreksonderwerpen. Tijdens het WK van 2014 in Brazilië, heb ik hem zelfs gevraagd om naar Brazilië te komen en heeft hij nagenoeg de hele selectie inclusief Louis van Gaal van een tof kapsel voorzien.
 
Ik had dan ook direct geloof in het concept en ben ik als meebeslissende investeerder ingestapt. Mijn rol binnen MAESONS staat in het teken van het verder professionaliseren van het concept en relatiebeheer.
Door mijn ervaringen over de jaren heen weet ik hoe belangrijk beleving en kwaliteit zijn. Daarnaast heb ik een groot netwerk wat ook goed van pas komt.
Ik denk dat wij dat bij MAESONS heel goed vertalen, dus kan niet meer dan tevreden zijn over waar wij nu staan en waar wij naar toe gaan met MAESONS. Blijf ons dan ook vooral bezoeken en volgen.
 
Wat ook leuk om te weten is, is dat mijn vader een van de eerste kapperszaken (1989-2004) gespecialiseerd in Afro haar in Utrecht runde. De cirkel is voor mij nu rond.

Google reviews

See all reviews

My husband was recommended to have a trim at Maeson's Barbershop by our Dutch friends. I had an amazing super tasty Acai bowl while waiting for him. The staff speak excellent English so it was easy to converse. Best ever trim my husband ever had!!
Franziska Clarke
Franziska Clarke
01/04/2024
If you like acai then this is the place to go ... Probably one of the best bowls I've had, and the service was great too. I'll definitely be back!
Eva Clarke
Eva Clarke
29/03/2024
Wat is dit een top concept! Vanaf moment 1 dat ik binnenstapte voelde ik de vibe van Maesons. Naast dat ik een heerlijke bowl heb gegeten ben ik ook nog eens perfect geknipt! Thanks! Jullie worden mijn vaste hotspot voor mijn haren!
Ralf Vanderheijden
Ralf Vanderheijden
29/03/2024
Great barbershop, highly recommend. They offer food and I tried the healthy bowl, which was great!
Stefan Clarke
Stefan Clarke
29/03/2024
Zeer klantvriendelijk en service op maat! Voldoen altijd aan mijn wensen en denken vooral goed mee met mij als klant. Dikke aanrader!
D. Mormon
D. Mormon
29/03/2024
Wat un geweldig kapper top zaak ik zou iedereen aan om daar heen te gaan echt super geholpen 👍👍👍👍
Donny Meerwijk
Donny Meerwijk
26/03/2024
Perfect geknipt door Anass. Geeft nuttige informatie over de perfecte kapsels
Luc Vendrig
Luc Vendrig
20/03/2024
Excelente barbearia. Grande abraço de Portugal 🇵🇹 para Levi e Dimitri. “ Um grande sucesso constrói-se com o trabalho de uma grande equipa.”
Fausto Martins Rodrigues
Fausto Martins Rodrigues
12/03/2024
Book Now | |