Prijsverhoging per 1 maart 2023

Binnen MAESONS staat groei en ontwikkeling altijd centraal. Het team van MAESONS staat voor kwaliteit en het bieden van een beleving. Het huidige team van MAESONS is ook dit jaar intern gegroeid. Dit betekent voor hen promotie! Omdat ze gegroeid zijn betekent dit ook dat ze gestegen zijn in categorie. Afhankelijk van de gekozen dienst en team member zal de prijsverhoging liggen tussen de 3 en 12%. Dit is inclusief de algemene prijsstijging. Zoals jullie weten werken wij intern altijd aan het bieden van dezelfde kwaliteit, door wie je ook geholpen wordt. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te kiezen door wie en voor welke prijs je geholpen wenst te worden. 

Naast de promotie & groei van het personeel kunnen ook wij niet om de enorme prijsstijgingen heen. De kosten van materiaal, personeel en energie zijn enorm gestegen. Wij zijn dan ook genoodzaakt om onze prijzen per 1 maart 2023 te verhogen. De prijs van elke behandeling in de verschillende categorieën is met 1 euro gestegen. Alle nieuwe prijzen zijn vanaf 1 maart 2023 te vinden op onze website.

De afspraken die gemaakt zijn vòòr 1 maart 2023 en in de toekomst plaats vinden zullen op de oude prijs blijven staan. Voor degene met een afsprakenreeks geldt dat de afspraken die in de maand maart ingepland zijn op de oude prijs blijven staan. Hierna zal ook de prijs van de resterende reeks afspraken verhoogd worden. 

Wij hopen op jullie begrip, als er vragen zijn horen wij het graag (info@maesons.nl of 030 2145335). 

Google reviews

See all reviews

10/10 barbershop! Top zaak! Er hangt een fijne chille sfeer. Gastvrij ontvangst en, kundige, aardige en getalenteerde barbers! Ben al een aantal maanden vaste klant en zal dat ook zeker blijven!
Teun Rijnsburger
Teun Rijnsburger
11/01/2023
Months back I was looking for a barbershop where to change completely my hair style. Maeson's formula intrigued me and I booked. Since then, going every month and still very satisfied about the initial advice & result. Sander is a very talented & friendly barber! And I love the vibe! Thank you Team Maeson, see you next month 😊
Germano Brancatisano
Germano Brancatisano
07/01/2023
Fijne mensen en persoonlijke aandacht!
Michel Heuvelman
Michel Heuvelman
19/12/2022
Mooie zaak en goed geknipt. Ik kom zeker terug
guido van Rijmenam
guido van Rijmenam
07/12/2022
Service is op en top, een hele belevenis! Ik raad het iedereen aan
dani
dani
03/12/2022
Book Now | |