Prijsverhoging per 1 maart 2023

Binnen MAESONS staat groei en ontwikkeling altijd centraal. Het team van MAESONS staat voor kwaliteit en het bieden van een beleving. Het huidige team van MAESONS is ook dit jaar intern gegroeid. Dit betekent voor hen promotie! Omdat ze gegroeid zijn betekent dit ook dat ze gestegen zijn in categorie. Afhankelijk van de gekozen dienst en team member zal de prijsverhoging liggen tussen de 3 en 12%. Dit is inclusief de algemene prijsstijging. Zoals jullie weten werken wij intern altijd aan het bieden van dezelfde kwaliteit, door wie je ook geholpen wordt. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te kiezen door wie en voor welke prijs je geholpen wenst te worden. 

Naast de promotie & groei van het personeel kunnen ook wij niet om de enorme prijsstijgingen heen. De kosten van materiaal, personeel en energie zijn enorm gestegen. Wij zijn dan ook genoodzaakt om onze prijzen per 1 maart 2023 te verhogen. De prijs van elke behandeling in de verschillende categorieën is met 1 euro gestegen. Alle nieuwe prijzen zijn vanaf 1 maart 2023 te vinden op onze website.

De afspraken die gemaakt zijn vòòr 1 maart 2023 en in de toekomst plaats vinden zullen op de oude prijs blijven staan. Voor degene met een afsprakenreeks geldt dat de afspraken die in de maand maart ingepland zijn op de oude prijs blijven staan. Hierna zal ook de prijs van de resterende reeks afspraken verhoogd worden. 

Wij hopen op jullie begrip, als er vragen zijn horen wij het graag (info@maesons.nl of 030 2145335). 

Google reviews

See all reviews

Dimitri heeft mijn haar geknipt en met de juiste contouren precies zoals ik wil. Er wordt de tijd genomen, wat ook prettig is. Compliment!
Rutger Bergh van den
Rutger Bergh van den
04/09/2023
Ik loop al een aantal jaren bij Meassons met mijn zoons. Altijd gezellig een goeie sfeer en super geknipt weer de deur uit. Een lekker broodje en drankje hoef je ook hier niet te missen 👌
john willemsen
john willemsen
26/08/2023
Great barbers, fine atmosphere, totally recommended!
Mehrdad Persian
Mehrdad Persian
29/07/2023
Best of the best!
Kamil Jezierski
Kamil Jezierski
29/07/2023
Gister voor het eerst geweest! Super de hele sfeer en top geholpen! Tot de volgende keer!
Ruben Beckerman
Ruben Beckerman
27/07/2023
Book Now | |