Prijsverhoging per 1 maart 2023

Binnen MAESONS staat groei en ontwikkeling altijd centraal. Het team van MAESONS staat voor kwaliteit en het bieden van een beleving. Het huidige team van MAESONS is ook dit jaar intern gegroeid. Dit betekent voor hen promotie! Omdat ze gegroeid zijn betekent dit ook dat ze gestegen zijn in categorie. Afhankelijk van de gekozen dienst en team member zal de prijsverhoging liggen tussen de 3 en 12%. Dit is inclusief de algemene prijsstijging. Zoals jullie weten werken wij intern altijd aan het bieden van dezelfde kwaliteit, door wie je ook geholpen wordt. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te kiezen door wie en voor welke prijs je geholpen wenst te worden. 

Naast de promotie & groei van het personeel kunnen ook wij niet om de enorme prijsstijgingen heen. De kosten van materiaal, personeel en energie zijn enorm gestegen. Wij zijn dan ook genoodzaakt om onze prijzen per 1 maart 2023 te verhogen. De prijs van elke behandeling in de verschillende categorieën is met 1 euro gestegen. Alle nieuwe prijzen zijn vanaf 1 maart 2023 te vinden op onze website.

De afspraken die gemaakt zijn vòòr 1 maart 2023 en in de toekomst plaats vinden zullen op de oude prijs blijven staan. Voor degene met een afsprakenreeks geldt dat de afspraken die in de maand maart ingepland zijn op de oude prijs blijven staan. Hierna zal ook de prijs van de resterende reeks afspraken verhoogd worden. 

Wij hopen op jullie begrip, als er vragen zijn horen wij het graag (info@maesons.nl of 030 2145335). 

Google reviews

See all reviews

My husband was recommended to have a trim at Maeson's Barbershop by our Dutch friends. I had an amazing super tasty Acai bowl while waiting for him. The staff speak excellent English so it was easy to converse. Best ever trim my husband ever had!!
Franziska Clarke
Franziska Clarke
01/04/2024
If you like acai then this is the place to go ... Probably one of the best bowls I've had, and the service was great too. I'll definitely be back!
Eva Clarke
Eva Clarke
29/03/2024
Wat is dit een top concept! Vanaf moment 1 dat ik binnenstapte voelde ik de vibe van Maesons. Naast dat ik een heerlijke bowl heb gegeten ben ik ook nog eens perfect geknipt! Thanks! Jullie worden mijn vaste hotspot voor mijn haren!
Ralf Vanderheijden
Ralf Vanderheijden
29/03/2024
Great barbershop, highly recommend. They offer food and I tried the healthy bowl, which was great!
Stefan Clarke
Stefan Clarke
29/03/2024
Zeer klantvriendelijk en service op maat! Voldoen altijd aan mijn wensen en denken vooral goed mee met mij als klant. Dikke aanrader!
D. Mormon
D. Mormon
29/03/2024
Wat un geweldig kapper top zaak ik zou iedereen aan om daar heen te gaan echt super geholpen 👍👍👍👍
Donny Meerwijk
Donny Meerwijk
26/03/2024
Perfect geknipt door Anass. Geeft nuttige informatie over de perfecte kapsels
Luc Vendrig
Luc Vendrig
20/03/2024
Excelente barbearia. Grande abraço de Portugal 🇵🇹 para Levi e Dimitri. “ Um grande sucesso constrói-se com o trabalho de uma grande equipa.”
Fausto Martins Rodrigues
Fausto Martins Rodrigues
12/03/2024
Book Now | |