B FOR GOOD LEADERS SUMMIT

Afgelopen 11 en 12 mei hebben Maeson, Lindsey, Michel en Gwendy op uitnodiging van Leen Zevenbergen de jaarlijkse B for Good Leaders Summit in de Beurs van Berlage in Amsterdam bezocht.
Deze tweedaagse bijeenkomst werd bijgewoond door circa 1200 CEO’s van internationale bedrijven (oa Albert Heijn, DSM, Eneco, Pukka thee, European Investment Bank, Unilever, Rituals, Tom Tom), die met hun producten en diensten een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld.

Voor de komende vijf jaar stelt B for Good Leaders zich ten doel om een wereldwijd netwerk neer te zetten, bestaande uit meer dan 100.000 zakelijke leiders, die duurzaamheid en sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal stellen in hun bedrijfsvoering.

B for Good Leaders (BFGL) komt voort uit twee initiatieven: het Social Venture Network(SVN), dat in de jaren negentig van de vorige eeuw is opgericht als het eerste internationale netwerk voor duurzaam ondernemerschap, en de non-profitorganisatie B Lab. B Lab stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen door uitgifte van certificaten, de zogenaamde B Corps. Deze worden verleend aan bedrijven op basis van hun impact op sociale duurzaamheid en milieuprestaties. De oprichters van BFGL, SVN en de Europese tak van B Lab zijn Marcello Palazzi en Leen Zevenbergen.

Tijdens deze Summit werd de focus op zes thema’s gelegd: B Corp & Beyond, Corporate Activism, Food & Beyond, Leadership, Regenerative Economy en Sustainable Finance. 
MAESONS heeft verschillende (thema) sessies gevolgd en veel nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan. Deze nieuwe inzichten zullen wij oa verder verwerken in de ontwikkeling van onze eigen productenlijn en online academy.

In onze volgende nieuwsberichten zullen wij jullie hiervan op de hoogte houden.

Google reviews

See all reviews

Goed geknipt, aardige kapster, omdat er niemand na mij kwam werd er lang de tijd voor me genomen.
Jens Loeven
Jens Loeven
16/05/2023
Great but not the best haircut I ever had. Given the high price I was expecting something better …
Beppe Marinelli
Beppe Marinelli
08/05/2023
Great service and nice people
Milad Dehghan
Milad Dehghan
02/05/2023
Beste van Utrecht.
Adri
Adri
21/03/2023
DE ALLERBESTE plek voor je baard en haar. Elk personeelslid knipt ook het zelfde en dat maakt het makkelijk en super goed.
Willem Vel Tromp
Willem Vel Tromp
21/02/2023
Dimitri sent me on my way looking sharp and feeling like a million bucks. Learned a lot about my own face into the bargain. Highly recommended.
Eelco Voorbrood
Eelco Voorbrood
04/02/2023
Book Now | |