B FOR GOOD LEADERS SUMMIT

Afgelopen 11 en 12 mei hebben Maeson, Lindsey, Michel en Gwendy op uitnodiging van Leen Zevenbergen de jaarlijkse B for Good Leaders Summit in de Beurs van Berlage in Amsterdam bezocht.
Deze tweedaagse bijeenkomst werd bijgewoond door circa 1200 CEO’s van internationale bedrijven (oa Albert Heijn, DSM, Eneco, Pukka thee, European Investment Bank, Unilever, Rituals, Tom Tom), die met hun producten en diensten een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld.

Voor de komende vijf jaar stelt B for Good Leaders zich ten doel om een wereldwijd netwerk neer te zetten, bestaande uit meer dan 100.000 zakelijke leiders, die duurzaamheid en sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal stellen in hun bedrijfsvoering.

B for Good Leaders (BFGL) komt voort uit twee initiatieven: het Social Venture Network(SVN), dat in de jaren negentig van de vorige eeuw is opgericht als het eerste internationale netwerk voor duurzaam ondernemerschap, en de non-profitorganisatie B Lab. B Lab stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen door uitgifte van certificaten, de zogenaamde B Corps. Deze worden verleend aan bedrijven op basis van hun impact op sociale duurzaamheid en milieuprestaties. De oprichters van BFGL, SVN en de Europese tak van B Lab zijn Marcello Palazzi en Leen Zevenbergen.

Tijdens deze Summit werd de focus op zes thema’s gelegd: B Corp & Beyond, Corporate Activism, Food & Beyond, Leadership, Regenerative Economy en Sustainable Finance. 
MAESONS heeft verschillende (thema) sessies gevolgd en veel nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan. Deze nieuwe inzichten zullen wij oa verder verwerken in de ontwikkeling van onze eigen productenlijn en online academy.

In onze volgende nieuwsberichten zullen wij jullie hiervan op de hoogte houden.

Google reviews

See all reviews

Really kind service
Luis Sor
Luis Sor
08/11/2023
What a haircut experience is supposed to be like. My first experience was in 2019. Then back again now and still unmatched. #1inNL thank you Levi and Team! See you next month.
Edward Jeffrey
Edward Jeffrey
04/11/2023
Wat een ervaring! Good vibes en haircut is echt A+! Ook pedicure was super nice. NBA kunnen checken ondertussen met een smoothy erbij. De smoothy bowls zijn ook super lekker. Hier kom ik absoluut vaker! 💙
Dwight van de Vijver
Dwight van de Vijver
28/10/2023
Top kapper! Aandacht, vriendelijkheid en kwaliteit. Lekker drankje erbij en uiteindelijk beste knipbeurt in jaren, dankzij Eknarin.
Ro Runga
Ro Runga
21/10/2023
Beste barbershop top quality!👌🏽
Jamaeda Bennett
Jamaeda Bennett
16/10/2023
Good clean cut. All barbers get a good training before they start.
Ruben G
Ruben G
14/10/2023
Book Now | |