B FOR GOOD LEADERS SUMMIT

Afgelopen 11 en 12 mei hebben Maeson, Lindsey, Michel en Gwendy op uitnodiging van Leen Zevenbergen de jaarlijkse B for Good Leaders Summit in de Beurs van Berlage in Amsterdam bezocht.
Deze tweedaagse bijeenkomst werd bijgewoond door circa 1200 CEO’s van internationale bedrijven (oa Albert Heijn, DSM, Eneco, Pukka thee, European Investment Bank, Unilever, Rituals, Tom Tom), die met hun producten en diensten een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld.

Voor de komende vijf jaar stelt B for Good Leaders zich ten doel om een wereldwijd netwerk neer te zetten, bestaande uit meer dan 100.000 zakelijke leiders, die duurzaamheid en sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal stellen in hun bedrijfsvoering.

B for Good Leaders (BFGL) komt voort uit twee initiatieven: het Social Venture Network(SVN), dat in de jaren negentig van de vorige eeuw is opgericht als het eerste internationale netwerk voor duurzaam ondernemerschap, en de non-profitorganisatie B Lab. B Lab stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen door uitgifte van certificaten, de zogenaamde B Corps. Deze worden verleend aan bedrijven op basis van hun impact op sociale duurzaamheid en milieuprestaties. De oprichters van BFGL, SVN en de Europese tak van B Lab zijn Marcello Palazzi en Leen Zevenbergen.

Tijdens deze Summit werd de focus op zes thema’s gelegd: B Corp & Beyond, Corporate Activism, Food & Beyond, Leadership, Regenerative Economy en Sustainable Finance. 
MAESONS heeft verschillende (thema) sessies gevolgd en veel nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan. Deze nieuwe inzichten zullen wij oa verder verwerken in de ontwikkeling van onze eigen productenlijn en online academy.

In onze volgende nieuwsberichten zullen wij jullie hiervan op de hoogte houden.

Google reviews

See all reviews

My husband was recommended to have a trim at Maeson's Barbershop by our Dutch friends. I had an amazing super tasty Acai bowl while waiting for him. The staff speak excellent English so it was easy to converse. Best ever trim my husband ever had!!
Franziska Clarke
Franziska Clarke
01/04/2024
If you like acai then this is the place to go ... Probably one of the best bowls I've had, and the service was great too. I'll definitely be back!
Eva Clarke
Eva Clarke
29/03/2024
Wat is dit een top concept! Vanaf moment 1 dat ik binnenstapte voelde ik de vibe van Maesons. Naast dat ik een heerlijke bowl heb gegeten ben ik ook nog eens perfect geknipt! Thanks! Jullie worden mijn vaste hotspot voor mijn haren!
Ralf Vanderheijden
Ralf Vanderheijden
29/03/2024
Great barbershop, highly recommend. They offer food and I tried the healthy bowl, which was great!
Stefan Clarke
Stefan Clarke
29/03/2024
Zeer klantvriendelijk en service op maat! Voldoen altijd aan mijn wensen en denken vooral goed mee met mij als klant. Dikke aanrader!
D. Mormon
D. Mormon
29/03/2024
Wat un geweldig kapper top zaak ik zou iedereen aan om daar heen te gaan echt super geholpen 👍👍👍👍
Donny Meerwijk
Donny Meerwijk
26/03/2024
Perfect geknipt door Anass. Geeft nuttige informatie over de perfecte kapsels
Luc Vendrig
Luc Vendrig
20/03/2024
Excelente barbearia. Grande abraço de Portugal 🇵🇹 para Levi e Dimitri. “ Um grande sucesso constrói-se com o trabalho de uma grande equipa.”
Fausto Martins Rodrigues
Fausto Martins Rodrigues
12/03/2024
Book Now | |