URBAN TRAIL UTRECHT EN MAESONS VOOR KWF: WIN HET GESIGNEERDE ARSENAL SHIRT VAN JURRIËN TIMBER

Urban Trail Utrecht en MAESONS kondigen met trots een mooie doneeractie aan voor KWF. Deze unieke kans biedt de hoogste donateur de mogelijkheid om het Arsenal shirt met handtekening van Jurriën Timber te winnen.

Hoe kun je meedoen?
Het is eenvoudig! Schrijf je in voor de Urban Trail Utrecht en volg Urban Trail Utrecht en MAESONS op Instagram. Doneer vervolgens een bedrag aan het KWF via de actiepagina van MAESONS. De hoogste donateur wordt de gelukkige winnaar van het mooie Arsenal shirt met handtekening van Jurriën Timber. De KWF-pagina staat open voor donaties tot en met 8 april.

Doe mee en win!
Mis deze kans niet om een uniek stukje sportgeschiedenis te bemachtigen en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Schrijf je vandaag nog in voor de Urban Trail Utrecht en doe mee aan de winactie. Succes!

Voor de doneerpagina, bezoek https://acties.kwf.nl/fundraiser/maesons/maesons-en-urban-trail-utrecht-voor-kwf

Over MAESONS:
MAESONS is The Ultimate Men-Experience in Utrecht, bestaande uit een Barbershop en Sportsbar. Het draait bij MAESONS niet alleen om er goed uitzien, maar vooral ook om je goed te voelen! Met hun hoogwaardige diensten willen zij een bijdrage leveren aan de gezondheid en welzijn van de man. Voor meer informatie, bezoek www.maesons.nl/.

Over Urban Trail:
De Urban Trail Series brengt deelnemers op een avontuurlijk ontdekkingstocht door verschillende Nederlandse steden. Het Urban-Trail concept staat bekend om het verkennen van de stad op een unieke manier die mensen op plekken laat komen waar ze eerder niet of nooit zijn geweest. Door middel van een fun run lopen mensen door gebouwen, stadions, discotheken en nog veel meer. Het is een laagdrempelig hardloopevenement voor allerlei niveaus en sportievelingen. Voor meer informatie, bezoek www.utrechturbantrail.nl/.

Google reviews

See all reviews

Fantastische service, goeie barbers, leuke sfeer. TOP
Haily De Palm
Haily De Palm
05/07/2024
Erg blij met de knipbeurt! Ben ondertussen al een paar keer bij Maesons geweest om te knippen en ben elke keer met een mooi kapsel naar buiten gegaan. Zeker een aanrader!
Simon Selanno
Simon Selanno
26/06/2024
De tijd en moeite die ze nemen om oprecht naar je wensen te luisteren, is echt geweldig! De kwaliteit, communicatie en kennis is ook geweldig! Dus ik raad iedereen aan om tenminste één keer hier langs te komen. You won't regret it!
AkeemC
AkeemC
06/06/2024
Erg tevreden over de knipbeurt als man met middel lang haar.
Basten Wolsink
Basten Wolsink
31/05/2024
Echt een geweldige zaak waar ze de tijd nemen om je de beste service te leveren. Vandaag mijn eerste knipbeurt bij Maesons gehad en ik ben enorm fan. Top!
Sjoerd van der Sluijs
Sjoerd van der Sluijs
29/05/2024
Beste kapper van Utrecht
Lucas Coster
Lucas Coster
29/05/2024
Book Now | |