URBAN TRAIL UTRECHT EN MAESONS VOOR KWF: WIN HET GESIGNEERDE ARSENAL SHIRT VAN JURRIËN TIMBER

Urban Trail Utrecht en MAESONS kondigen met trots een mooie doneeractie aan voor KWF. Deze unieke kans biedt de hoogste donateur de mogelijkheid om het Arsenal shirt met handtekening van Jurriën Timber te winnen.

Hoe kun je meedoen?
Het is eenvoudig! Schrijf je in voor de Urban Trail Utrecht en volg Urban Trail Utrecht en MAESONS op Instagram. Doneer vervolgens een bedrag aan het KWF via de actiepagina van MAESONS. De hoogste donateur wordt de gelukkige winnaar van het mooie Arsenal shirt met handtekening van Jurriën Timber. De KWF-pagina staat open voor donaties tot en met 8 april.

Doe mee en win!
Mis deze kans niet om een uniek stukje sportgeschiedenis te bemachtigen en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Schrijf je vandaag nog in voor de Urban Trail Utrecht en doe mee aan de winactie. Succes!

Voor de doneerpagina, bezoek https://acties.kwf.nl/fundraiser/maesons/maesons-en-urban-trail-utrecht-voor-kwf

Over MAESONS:
MAESONS is The Ultimate Men-Experience in Utrecht, bestaande uit een Barbershop en Sportsbar. Het draait bij MAESONS niet alleen om er goed uitzien, maar vooral ook om je goed te voelen! Met hun hoogwaardige diensten willen zij een bijdrage leveren aan de gezondheid en welzijn van de man. Voor meer informatie, bezoek www.maesons.nl/.

Over Urban Trail:
De Urban Trail Series brengt deelnemers op een avontuurlijk ontdekkingstocht door verschillende Nederlandse steden. Het Urban-Trail concept staat bekend om het verkennen van de stad op een unieke manier die mensen op plekken laat komen waar ze eerder niet of nooit zijn geweest. Door middel van een fun run lopen mensen door gebouwen, stadions, discotheken en nog veel meer. Het is een laagdrempelig hardloopevenement voor allerlei niveaus en sportievelingen. Voor meer informatie, bezoek www.utrechturbantrail.nl/.

Google reviews

See all reviews

My husband was recommended to have a trim at Maeson's Barbershop by our Dutch friends. I had an amazing super tasty Acai bowl while waiting for him. The staff speak excellent English so it was easy to converse. Best ever trim my husband ever had!!
Franziska Clarke
Franziska Clarke
01/04/2024
If you like acai then this is the place to go ... Probably one of the best bowls I've had, and the service was great too. I'll definitely be back!
Eva Clarke
Eva Clarke
29/03/2024
Wat is dit een top concept! Vanaf moment 1 dat ik binnenstapte voelde ik de vibe van Maesons. Naast dat ik een heerlijke bowl heb gegeten ben ik ook nog eens perfect geknipt! Thanks! Jullie worden mijn vaste hotspot voor mijn haren!
Ralf Vanderheijden
Ralf Vanderheijden
29/03/2024
Great barbershop, highly recommend. They offer food and I tried the healthy bowl, which was great!
Stefan Clarke
Stefan Clarke
29/03/2024
Zeer klantvriendelijk en service op maat! Voldoen altijd aan mijn wensen en denken vooral goed mee met mij als klant. Dikke aanrader!
D. Mormon
D. Mormon
29/03/2024
Wat un geweldig kapper top zaak ik zou iedereen aan om daar heen te gaan echt super geholpen 👍👍👍👍
Donny Meerwijk
Donny Meerwijk
26/03/2024
Perfect geknipt door Anass. Geeft nuttige informatie over de perfecte kapsels
Luc Vendrig
Luc Vendrig
20/03/2024
Excelente barbearia. Grande abraço de Portugal 🇵🇹 para Levi e Dimitri. “ Um grande sucesso constrói-se com o trabalho de uma grande equipa.”
Fausto Martins Rodrigues
Fausto Martins Rodrigues
12/03/2024
Book Now | |